Virtuelt løp

Hvordan fungerer et virtuelt løp?
For mange er dette med virtuelle løp et nytt tilbud og mange lurer på hvordan det fungerer. Her er noen spørsmål og svar.
Det er veldig enkelt og ikke minst veldig gøy!

Hvor kan jeg løpe?
Du kan løpe fra Sparebank1 Telemark i Porsgrunn til mål Handelstorget Arkaden Skien. Eller hvor som helst! Finn en løype du liker, Har du et favorittsted å løpe? Det bestemmer du selv.
Du kan løpe rundt og rundt huset ditt, i nabolaget, på fjellet, på en tredemølle- bokstavelig hvor som helst. Du kan løpe sammen med venner, Men husk å følge myndighetenes retningslinjer og regler for smittevern og vis hensyn til andre.

Når skal jeg starte?
Du bestemmer selv når du vil starte. Eneste regelen er at du må starte i tidsrommet fredag 25. til torsdag 31. desember 2020.

Får jeg startnummer?
Nei det blir ikke levert ut startnummer

Hvordan fungerer tidtakingen?
Du kan bruke smarttelefon, smartklokke, pulsklokke som din personlige «virtuelle tidtaker».
Start økten på din valgte enhet , Når du har løpt det antall kilometer stopper du økten, går inn på (min.side.eqtiming.no) og går til fanen «Self Timing» som dukker opp når du er påmeldt til Nyttårstrimmen. Når man har registrert sitt resultat er det tilgjengelig på resultatsiden med en gang.

Kan jeg være med uten å registrer tid?
Ja, det kan du. Eneste krav er at du er påmeldt i klassen TRIM. Du kan da registrere på min side at du har fullført uten å laste opp tid.

Vil jeg motta medalje?
Når du har fullført kan du hente i Sport 1 Arkaden i slutten av januar , i tillegg blir det trekt ut på startnummer 10 par joggesko fra Hoka/Sport 1 som hentes i løpet av januar.